Skip to main content

Leverings & betalingsvoorwaarden:

Alle zendingen met een netto-goederen waarde  vanaf  € 550,00 excl. btw voor Nederland en € 650,- voor België worden franco geleverd. Voor zendingen onder deze waarde worden transportkosten in rekening gebracht.

De eerste 5 leveringen zullen onder vooruitbetaling voldaan moeten worden. Bij ontvangst zending altijd controleren op event. beschadigingen alvorens de vrachtbrief af te tekenen. Afwijkingen en klachten bij aflevering a.u.b. binnen 48 uur per mail via verkoop@smulders.nl  melden. Retour- en of reparatie goederen kunnen na overleg met Groothandel Smulders of de vertegenwoordiger geretourneerd worden. Deze kunnen nooit rechtstreeks aan een chauffeur worden meegegeven.

Bestelling ‘s morgens voor 11 uur ontvangen, worden dezelfde dag verstuurd.

 

Debiteurenformulier

Afleveradres

Factuuradres

Overige gegevens

Automatisch incasso
Lid van de organisatie
In het kader van de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG) is Groothandel Smulders B.V. wettelijk verplicht om toestemming te vragen voor het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens. Wil je weten hoe wij omgaan met de verzamelde gegevens en voor welke doeleinden ze worden gebruikt, lees dan onze: Privacy verklaring
Close Menu

Adresgegevens

Smulders Wholesale
Burg. Visschersstraat 128
6235 EM Ulestraten

T: +31 (0)43 3642 387
E: info@smulders.nl